Aanbieding

twee katten in woonkamer

Deze twee katten hebben een speciale band met elkaar

© screenshot catvida @Tiktok

Ontroerendste beelden allertijden: kitten troost broertje als mamma weg is (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Nosey speelde het liefst in zijn uppie. Maar op een dag adopteerde zijn verzorgster een broertje. En dit zorgde voor de ontroerendste en liefste beelden ooit.. 

Anderhalf jaar geleden kwam de kitten Baby in de familie. Sindsdien zijn hij en Nosey onafscheidelijk. 

Best friends

"Ze zijn echt BEST FRIENDS," vertelde Rosa Leger, de verzorgster van de twee, aan de Amerikaanse website The Dodo. "Ze knuffelen de hele dag en stoeien 24/7. In het begin was Nosey een beetje agressief en erg alleen. Baby heeft zonneschijn in zijn leven gebracht. Hij speelt nu graag en houdt ervan om zijn broer te knuffelen. Hij is superbeschermend over hem en doet hem altijd in bad."

Op een dag moest Rosa een weekje weg. Om haar kleine kitten goed verzorgd achter te laten, regelde ze een oppas. Maar toen de oppas bij de familie arriveerde, doken Nosey en Baby uit angst weg. Zorgen overvielen Rosa, omdat ze wist dat Baby erg aan haar gehecht was en het misschien niet zonder haar zou redden. Gelukkig was er Nosey.

Onvoorwaardelijk

Bezorgd keek Rosa ergens in die week naar de beelden op de camera. Wat ze zag, was het allermooiste, liefste en ontroerendste ooit. Baby lijkt zich wat alleen te voelen door Rosa's afwezigheid. Een beetje zielig zit hij vlakbij zijn broertje en beweegt voorzichtig naar Nosey toe. Dan troost hij hem door zijn pootje om hem heen te leggen. 
De video is te schattig en toont de onvoorwaardelijke genegenheid van de broers voor elkaar.

Kijk hier naar de schattige beelden:

@catvida #catsoftiktok #twocats #catbrothers ♬ Stand By You
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen