Aanbieding

boot in het water

Wat komt er naar de boot toe gezwommen?

© Facebook / Trending World by The Epoch Times

Ze zien iets naar hun boot zwemmen: als ze zien wat het is, zijn ze extreem verbaasd (video)

De redactie

Online sinds

Deze twee mannen kunnen na hun ervaring op de boot getuigen wat het betekent om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

In juli 2021 waren twee vrienden, Brandon en Jason, rustig aan het vissen in hun boot toen ze beweging zagen op de oever.

Plotseling beseften ze dat het een klein dier was. Het was net van de overkant in het water gesprongen en kwam op hen af.

Ze konden hun ogen niet geloven

Toen het dier naderde, zagen de mannen dat het een katje was. Wanhopig zwom de kat uit alle macht tot bij de boot, waar een van de mannen zich bukte om het uit het water te trekken.

Maar voordat de redders van het rosse katje de toestand ervan konden controleren, beseften ze dat een andere kleine kat op hen afkwam.

Gelukkig was het tweede kitten, ook met dezelfde oranje vacht, een uitstekende zwemmer en wist het de boot te bereiken, waar zijn harige broer al veilig was.

Gered en geadopteerd!

De katachtigen waren waarschijnlijk achtergelaten en aan hun lot overgelaten bij de oever van de rivier.

Met een vooruitziende blik zagen ze in de twee jongens de hoop op een beter leven en hadden ze de moed om in het water te springen en naar hun boot te gaan.

Het is vertederend om te zien hoe wanhopig ze moeten zijn geweest om zo in het water te springen en te zwemmen. Gelukkig hadden hun redders een hart van goud en trokken ze zonder nadenken de boot in.

De twee mannen (of moeten we ze helden noemen?) brachten de twee kittens in veiligheid en vonden een familie voor hen.

De hoofdpersonen van dit verhaal werden River en Warrior genoemd. Een zeer toepasselijke naam voor de gelegenheid, vind je niet?

Ander interessant nieuws: > Slimme rode kater doet alsof hij gewond is om naar binnen te mogen: de beelden zijn hilarisch (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen