Aanbieding

Een kat in een transporttas
zie afbeeldingsinformatie

Een kat in een transporttas

© Caterina Trimarchi - Shutterstock

Gezin adopteert een blinde kat en brengt hem na 5 maanden terug: de reden is hartverscheurend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Tyler de kat wordt geadopteerd totdat zijn verzorgers toch niet zo veel medelijden met de viervoeter hebben. Helaas voor de viervoeter lonkt het asiel weer.

Tyler is een mooie 3-jarige cyperse kat die momenteel in dierenasiel SPA d'Arry verblijft en alleen op zoek is naar een veilig thuis. Gedurende zijn leven heeft de kat een ongeluk gehad met volledige blindheid ten gevolg, wat zijn adoptieproces niet ten goede komt. 

Toch toonde een gezin eind 2022 interesse in hem, en Tyler had eindelijk hoop op een liefdevol kattenleven.

Helaas duurde het geluk maar 5 maanden...want Tyler keerde terug naar het asiel.

Naast de pot pissen

Hoewel Tyler zich goed aanpast aan zijn handicap, is hij niet immuun voor ongelukjes, vooral als het om zijn kattenbak gaat. Het was Tyler een aantal keer overkomen dat hij naast de kattenbak mikte en dus werd hij teruggebracht naar het asiel door het gezin die de kat uiteindelijk niet meer wilden hebben.

Totaal gedesoriënteerd en geschrokken beleefde Tyler een tragische terugkeer naar het dierenasiel. Om de ernst van dit soort situaties te benadrukken, besloot dierenasiel SPA d'Arry de video van zijn terugkeer op haar Facebook-pagina te plaatsen, en de hartverscheurende beelden raakten vele die de video online hadden gezien.

Kijk hier naar de beelden:

Video Facebook La SPA-Refuge de ARRY

Onderschrift video

In het onderschrift van de video volgt tekst en uitleg van dierenasiel SPA d'Arry, geïrriteerd door deze adoptie: "Een verblijf in een asiel laat altijd sporen na, dus stel je een terugkeer voor na 5 maanden bij een familie. Tyler is terug na adoptie in dierenasiel SPA d'Arry vanwege "buiten de pot pissen". Dit schattige 3-jarige katje is het slachtoffer geworden van een ongeluk en is daarom blijvend blind. Met de wetenschap van zijn handicap zijn we op zoek naar een gezin dat hem wil adopteren, klaar om hem alle knuffels te geven ​​en die de rest van zijn leven zal accepteren dat hij door zijn blindheid niet perfect is. "

Laten we hopen dat Tyler snel een nieuw thuis vindt. 

Wil jij ook een kat of hond adopteren? Kijk dan snel hier

Ook interessant: 

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen