Aanbieding

vriendelijke katten

De twee katten zijn de beste vrienden ter wereld geworden

© kittyboyandfriends - TikTok

Kat valt voor de charme van extreem schattige kitten: video ging viraal met meer dan 25 miljoen views (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het duurde slechts dertig minuten voordat de twee katten onafscheidelijk werden. De kitten werd zeer snel geadopteerd door de kat.

Het is niet gemakkelijk om een ​​"knorrige" kat over te halen. De internetgebruiker "Kitty Boy and Friends" heeft misschien DE oplossing gevonden om zijn kat over te halen en een nieuwe bewoner te accepteren.

Video 20 miljoen keer bekeken

Op TikTok deelde de verzorger van Joey zijn eerste ontmoeting met Badger, een kitten. Binnen enkele dagen is de video meer dan 20 miljoen keer bekeken.

Zoals je kunt zien in de video lijkt Joey de kat niet erg op zijn gemak bij het idee om met een nieuwe kat samen te wonen.

Uiteindelijk, na een aantal keer blazen, begon Joey zich te ontspannen in het bijzijn van Badger. Tegenwoordig zijn de twee katten beste vrienden.

Zoals Newsweek onthult, waren veel mensen enthousiast om getuige te zijn van de ontwikkeling van deze kattenvriendschap. Op verzoek van de site legde de verzorger van Joey uit dat ze Badger mee naar huis nam toen hij nog maar 4 weken oud was. Ondanks zijn aarzeling duurde het slechts 30 minuten voordat zijn kat de nieuwkomer in huis accepteerde.

Ook interessant: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen