Aanbieding

Man installeert camera aan halsband van kat: de beelden maken iedereen sprakeloos (video)

Kat Kat
cat-wow

Als toeschouwer waan je je in een echte actiefilm. 

© Lovegailun / Tiktok

Kijk dit! Deze kat is een ware sensatie op Tiktok! 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

 45 miljoen mensen bekeken deze vido

Deze video duikt op vanuit alle hoeken van de online wereld. Inmiddels keken meer dan 45.000 gefascineerd naar de avonturen van deze Amerikaanse kat. Zijn verzorger had het lef om een cameraatje aan de halsband vast te maken. 

Zo krijgen zijn volgers de kans om een hele dag lang de lotgevallen van het dier mee te beleven. Het resultaat is ongelooflijk. Als toeschouwer waan je je in een echte actiefilm. 

"Ik heb er alles voor over om een kat te zijn"

Het dier lijkt het prima naar zijn zin te hebben. We zien hem in een boom klauteren en over daken rennen en springen. Sommige kijkers werden er bijna jaloers van "Alsof ik naar een film keek" reageerde iemand. 

Het huisdier van de internetgebruiker lijkt zich niet te vervelen. Hij kan gezien worden terwijl hij in een boom klimt of op de daken loopt of springt.
Deze sequenties hebben de verschillende internetgebruikers tevreden gesteld, die niet hebben geaarzeld commentaar te geven op de heldendaden van de kat: "Ik heb het als een film bekeken" zegt de ene, "Laat alles maar aan de kat over" verklaart een andere. En een ander schreef zelfs: "Ik zou er alles voor over hebben om een kat te zijn".

Bekijk hier het geweldige filmpje:

@thescore Hands down one of the most athletic videos I've seen on this app 😳 [via @lovegailun ♬ original sound - thescore
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen