Aanbieding

Passagiers klagen over kat in kinderwagen in bus: als ze de reden horen breekt hun hart

katten wandelwagen katten wandelwagen
cat-wow

"Ik denk dat mensen die geen dieren hebben het niet kunnen begrijpen."

© Viral Weird News / Youtube

Soms is het beter om eerst even af te wachten voordat je begint met klagen. Het is een les die men na dit verhaal zeker zal onthouden. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Op 6 oktober 2017 klaagde Mia Jade Wilson dat een kinderwagen met een kat de plaats innam van een kinderwagen met een kind en dat een moeder daardoor gedwongen werd haar kind mee op de arm te nemen.

“Hoe je het probleem ook bekijkt, ik vind dat een kat nooit voorrang moet krijgen op een kind." Maar zoals wel vaker heeft ook dit verhaal meerdere kanten.

Een kat met een slechte gezondheid

Een paar dagen nadat dit verhaal de ronde deed, nam een andere vrouw het woord om de andere kant van het verhaal te belichten. Lindsey Elliot is de beste vriend van de persoon die een kat in een kinderwagen bij zich had. De kat zat namelijk in die kinderwagen, omdat ze net terugkwamen van de dierenarts waar een probleem met de nieren van de viervoeter was vastgesteld. Bovendien heeft de verzorger van de kat, verschillende psychische problemen waardoor ze de kat nodig heeft voor mentale ondersteuning. 

Lindsey Elliott geeft ook aan dat haar vriendin aanbood haar plaats af te staan ​​aan de moeder, maar dat de buschauffeur dat weigerde en haar vertelde dat zij er als eerste was en daarom recht had op deze plaats voor haar kinderwagen en haar kat.

De vrouw woonde 20 minuten van de dierenarts en zonder de kinderwagen was het voor haar moeilijk geweest om de kat weer mee naar huis te krijgen. De kat is namelijk vrij fors en net verdoofd geweest. De kat was niet in staat om te lopen.

"Ik denk dat mensen die geen dieren hebben het niet kunnen begrijpen. Ze realiseren zich niet dat deze dieren deel gaan uitmaken van de familie, en mijn vriendin heeft niemand anders in haar leven."

Lindsey sloot haar verhaal af met het feit dat er een ander plekje voor de moeder werd gevonden en daardoor niet met haar kind in de weer hoefde. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen