Aanbieding

Fredya

Fredya heeft een uitzonderlijke uitdrukking

© Fedja_kot / Instagram

Video van kat met altijd verbaasde gezichtsuitdrukking doet duizenden mensen huilen van het lachen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Maak kennis met Fedya, de coolste kat op internet.

Na Grumpy Cat, is hier Fedya. Een kat die momenteel een ware hit is op social media vanwege zijn uitdrukking. De kat lijkt altijd verrast te zijn.

De oorzaak voor Fedya's uiterlijk is nooit opgehelderd

Het dier werd gevonden in de tuin van Natalia Zhdanova. De 40-jarige ontdekte al snel dat haar nieuwe kitten, die slechts een paar dagen oud leek te zijn, slecht uitgelijnde ogen had, waardoor ze een verbaasde blik kreeg.

Naast haar probleem met haar ogen, waardoor ze een nogal bijzondere gelaatsuitdrukking heeft, ontdekte de Russische vrouw dat het dier ook problemen had met haar achterpoten.Natalia werd al snel verliefd op deze kleine kat. Ziek toen ze werd gevonden, maar nu begint Fedya op krachten te komen en te groeien.

Aan haar gelaatsuitdrukking veranderde echter niets. De oorzaak hiervan is nooit opgehelderd. 

Een Instagram-account met meer dan 36000 volgers

"We weten niet of het een genetisch defect is en of dat hij door zijn moeder als kitten in de steek is gelaten", vertelde Fedya's verzorger aan People magazine.

Om de bijzondere gelaatsuitdrukking van haar viervoeter te delen met de hele wereld, besloot Natalia een Instagram-account aan te maken met een foto van haar huisdier, dat meer dan 36.000 abonnees heeft.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen