Aanbieding

Moo heeft een hele bijzondere vacht

Moo heeft een hele bijzondere vacht

© Moo_in_miami / Instagram

Teckel of Dalmatiër? Hondje Moo steelt duizenden harten op social media

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Al meer dan 69.000 duizend volgers leven dagelijks mee met de avonturen van teckel Moo. 

Moo woont samen met zijn verzorgster Victoria in het zonnige plaatsje Miami, pal aan de kust in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida.  Hij heeft het heerlijke guitige koppie van teckel, maar is vooral beroemd vanwege zijn originele witte vacht met opvallende zwarte stippen.  Zijn avonturen zijn te volgen via zijn eigen Instagram account. 

Bijzondere verschijning

Zo lijkt Moo op een opvallende kruising tussen een teckel en een dalmatiër.  Op straat kunnen voorbijgangers hun ogen niet van hem af houden, vertelde victoria aan LADbible magazine. “Veel mensen denken eerst dat hij een jasje of pyjama draagt, en ze zijn verrast dat het eigenlijk gewoon zijn natuurlijke jas is.” 

Alles over het ras: de Teckel

Zijn bijzondere uiterlijk maakt dat 'even een wandelingetje' er niet in zit, vertelde Victoria verder: “We stoppen vaak op straat voor mensen om foto’s te nemen of om me vragen te stellen. Hij is echt zo'n bijzonder klein puppy.”

Wie een blik werpt op de foto's snapt meteen wat Moo's verzorgerster bedoelt.

Mooi van binnen en buiten

Kijk verder dan alleen het uiterlijk, adviseerde de jonge Amerikaanse echter. “Moo heeft een speciale vacht, maar ook een bijzondere persoonlijkheid. Hij heeft veel stijl en is ook erg knuffelig en zacht.”

Moo op de bank of met de krant, je blijft gewoon kijken. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen