Aanbieding

Zorro kat met kleintjes

Zorro en bandit nemen het internet over

© Facebook

Kattenliefhebbers door het dolle: Zorro-kat krijgt look-a-like kitten en dat moet je zien! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Wanneer deze Zorro-pappa en zijn zoon voor het eerst hun opwachting maken in de buitenwereld is iedereen door het dolle. 

Alsof de "Zorro-kat" uit Indonesië nog niet schattig genoeg was, is er nu een duo dat werkelijk ieders hart verovert. Een video van vader en zoon maakt iedereen op social media gek. Dit duo is oprecht bijzonder te noemen.
Alleen al de 9 weken oude Perzische kruising Boy is een echte sensatie met zijn absoluut buitengewone vachtpatroon. De witte kater heeft een zwart gekleurde vacht rond zijn ogen. En het lijkt alsof hij een masker draagt ​​zoals de legendarische Zorro. Maar nu gaat het een stuk beter met zijn zoontje!

Zorro en Bandit: twee echte hartenbrekers

De 50-jarige kattenverzorger Indraini Wahyudin Noor uit Banjarmasin, Indonesië heeft nu een video geüpload van Zorro (ook bekend als Boy) en zijn baby Bandit, die meteen talloze views opleverde. Daarin presenteert hij trots het bijzondere kenmerk van de kleine bandiet: hij erfde het speciale zwarte masker van zijn vader. Dus nu zijn er twee Zorro-katten op deze wereld

Als je je zorgen maakt om de moeder van de kleine bandiet: zij woont ook bij Indraini Wahyudin Noor en zorgt natuurlijk liefdevol voor de kleine bandiet, want hij moet natuurlijk eerst echt volwassen worden om met zijn vader aan de slag te kunnen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen