Aanbieding

twee katten en een pasgeboren baby
© threecrazycats3 - TikTok

Vrouw is razend enthousiast om baby aan katten voor te stellen, maar het loopt niet zoals gepland (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen Brigette haar baby uit het ziekenhuis mee naar huis nam, keek ze er naar uit de baby aan haar 3 katten voor te stellen, maar de katten dachten daar anders over. 

Een pasgeboren baby mee naar huis nemen om het gezin te ontmoeten is altijd spannend. En Brigette keek er nog het meest naar uit om de baby voor te stellen aan haar 3 katten. 

 

Doodsbang

De kennismaking tussen het meisje en de drie katten verliep echter niet helemaal zoals Brigette had verwacht. Terwijl ze verwachtte dat haar katten verliefd zouden worden op hun nieuwe menselijke zusje waren ze letterlijk doodsbang voor het kleine meisje. 

 

In een video die Brigette online deelde, zie je de baby in een autostoeltje op de grond zitten. Twee zwart-witte katten benaderen haar. De ene gaat naar het autostoeltje toe en gaat er naast zitten, al starend naar de baby. De ander houdt afstand, maar heeft nog steeds zijn ogen op de baby gericht voordat hij wegrent als iemand hem probeert te aaien. 

Een rode kat besluit vervolgens de nieuwe aanwinst te onderzoeken. Hij zit op veilige afstand naar de kat te staren. 

 

Vrienden voor het leven

Maar er is een gelukkig einde aan deze nogal ongemakkelijke eerste introductie. Brigette zegt dat in de weken erna de katten meer zelfvertrouwen kregen rond de baby en graag naast haar gingen zitten terwijl ze lag te slapen. Het kattentrio heeft zelfs zoveel vertrouwen in het kleine meisje gekregen dat ze soms bij haar in die wieg gaan liggen, zegt Brigette. 

"Na acht weken denk ik dat ze haar nu leuk beginnen te vinden"

Hier is de video van wanneer Brigette's katten de baby voor het eerst ontmoeten:

Het is belangrijk om te onthouden dat je voorzichtig moet zijn wanneer je een kat voor het eerst aan een baby introduceert. Katten moeten in een rustige kamer aan de baby worden voorgesteld en moeten de gelegenheid krijgen om de baby op eigen tempo te benaderen. Je moet ervoor zorgen dat de katten de kans krijgen om de kamer te verlaten en niet gedwongen worden om met het kind om te gaan. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen