Aanbieding

kleurrijk stoelontwerp

De hond in dit patroon is bijna onmogelijk om te vinden

© BVG - Facebook

Slechts 1 op de 100 mensen ziet de hond die zich verstopt heeft in dit kleurrijke patroon, zie jij hem?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een Duits transportbedrijf heeft haar nieuwe stoelkussenontwerp onthuld, waaronder een speciaal eerbetoon aan alle hondenliefhebbers die met bus en trein reizen. 

De Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) is een van de grootste openbaarvervoersbedrijven van Berlijn. De treinen en bussen helpen de inwoners evenals toeristen in de stad van A naar B te brengen. 

Berlijn staat bekend om haar vriendelijke en multiculturele uitstraling. Dus Toen BVG besloot om de treinen en bussen op te knappen, vroegen ze ontwerpers om nieuwe kussens te ontwerpen die de gastvrije sfeer van Berlijn weerspiegelen. 

"Berlijn is een geweldige en kleurrijke stad die gedijt op haar diversiteit", zegt een BVH-woordvoerder. "We wilden iets dat dat weerspiegelt; een teken van de liefde die Berlijn heeft voor gelijkheid en eerlijkheid."

De stof van Berlijn

Ontwerpers bedachten een verbluffende, kleurrijke collage gemaakt van vormen die de vele verschillende mensen vertegenwoordigen die met de BVG reizen. 

De 80 kleurrijke silhouetten omvatten een man met zijn kind, een persoon die in een rolstoel reist, verschillende knuffelende stellen en een paar ravers, het is en blijft Berlijn natuurlijk. 

Onze favoriet blijft de persoon die met zijn hond knuffelt. Kun jij dit schattige duo spotten in het nieuwe ontwerp?

Zie jij de hond?
© BVG

 

De oplossing: 

Heb je ze niet kunnen vinden? Het is ook wel erg lastig, moeten we toegeven. Onder de video vind je de oplossing.

 

Bekijk hier de oplossing:

Hier zitten ze verstopt! 
©BVG

Dit ontwerp bewijst eens te meer waarom Berlijn wordt gezien als een van Europa's meest hond vriendelijkste steden. Honden mogen gratis mee in alle treinen, bussen en trams van Berlijn. Hoewel het als beleefd wordt beschouwd om een kinderkaartje te kopen als je met meer dan 1 hond reist.  

Helaas is dat hier in Nederland wel anders, en moet je gewoon betalen voor je hond in het openbaar vervoer. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen