Aanbieding

Rode kater in de rivier

Man ziet iets in een rivier en de wanhopige reddingsmissie begint (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een wandeling langs de rivier veranderde in een onverwachte reddingsmissie voor een man toen hij iets klein, roods en donzigs in het water zijn aandacht trok.  

Met alles wat er in de wereld gebeurt, is het fijn om te zien dat er nog steeds mensen zijn met het hart op de goede plaats die alles doen om iets of iemand in nood te helpen. De hartverwarmende video is hier het ultieme bewijs van. 

 

Reddingsmissie

De video begint met een man aan de kant van een rivier die een kleine kartonnen doos laat zakken die aan een touw bevestigd is. Beneden hem, bovenop een paal in het water, zit een klein rood katje, schijnbaar gestrand zonder enig idee hoe hij daar nog weg moet komen. 

 

De man laat de doos langzaam in de rivier zakken en als de kat de doos naar zich toe ziet komen begint hij wanhopig te miauwen. Alsof de kat begrijpt dat de doos haar enige manier is om uit de rivier te komen, springt de kat in de doos, waarbij alleen de bodem van de doos en de staart van de kat even nat worden.  

Gelukt!

De man trekt dan voorzichtig de kartonnen doos omhoog terwijl de persoon die de redding filmt instructies geeft. Zodra de doos veilig de kant bereikt springt de kat eruit en rent hard weg!

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen