Aanbieding

Hond in kudde schapen

Zie jij het dier wat niet thuishoort op deze foto?

© Jennifer Dutton - Facebook

Hond zit verstopt tussen kudde schapen: kan jij het verstopte dier vinden?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze foto van een hond en zijn kudde, genomen op een winterstrand in het zuidwesten van Wyoming, verovert het internet. Er zijn maar weinig mensen die de hond direct zien. 

Dit soort foto's zijn altijd populair! Of het nu gaat om het vinden van een kat die zich verstopt tussen een hoop bladeren of een hond verstopt in een tapijt, het brengt altijd vermaak. 

Vind de indringer

Deze maand is er een nieuwe foto verschenen. Genomen door een boerin terwijl ze haar schapen voedde, in een idyllisch winterlandschap waarbij ergens in de kudde een grote witte herdershond zich verscholen houdt. Scrol niet te snel naar beneden want onderaan staat de oplossing!

Dog among sheep
Find the dog! © Facebook Jennifer Huttinga

De foto is zo populair dat er al meer dan 3000 likes zijn en bijna 400 keer is gedeeld!

Kijk goed of je de vreemde eend in de bijt kunt vinden. Nog steeds niet gevonden? Bekijk de tweede rij schapen van onder. Zie je de hond al?

Mensen die de hond hebben gezien kunnen niet anders dan reageren op hoe gelukkig de hond eruitziet:

"Hij is daar helemaal op zijn plek" zo schrijft iemand"
“Doen wat je leuk vindt,” schrijft een ander. 

We zijn het daar helemaal mee eens. Deze prachtige viervoeter ziet er uit alsof hij in zijn element is, en ondanks dat hij omringd is door honderden schapen past hij er met gemak tussen. 

Lookalike

Grote herdershonden zoals deze worden meestal gebruikt voor het bewaken van vee. Ze groeien vaak op tussen het vee, en na verloop van tijd beschouwen ze dit uiteindelijk als hun eigen roedel. 

Rassen zoals deze werden speciaal gefokt om wit en pluizig te zijn, zodat ze niet zouden opvallen in de kudde, en dus de schapen niet bang zou maken. 

Maar alle coyotes die rond deze kudde op de loer liggen en denken dat de schapen alleen zijn, kunnen maar beter oppassen. Dit is een goed bewaakte kudde. 

Here is the dog
Here he is!© Facebook Jennifer Huttinga
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen