Aanbieding

Grappige tv-reclame doet harten kattenliefhebbers smelten

Screenshot reclamespotje cat-happy

Dit keer zijn het twee jaloerse katten die in een reclame schitteren van KPN.

© KPN / Youtube

Honden, katten, olifanten, konijnen en vele andere dieren waren al eens te zien in een reclame. We weten zeker dat deze grappige tv-reclame de harten van kattenliefhebbers zal smelten!

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Jaloerse katten

Het is het doel van iedere reclamemaker. Je bedenkt een reclame die iedereen bij blijft, maar dan niet op een irritante manier. Een reclame waar je hard om moet lachen, dan heb je als reclamemaker je doel echt bereikt. Dit keer zijn het twee jaloerse katten die in een reclame schitteren van KPN. Heb jij 'm al gezien?

Haperende wifi 

In de reclame van KPN zijn de hoofdrolspelers 2 katten die samen met hun verzorger helemaal in een flow zitten van de muziek, zo lang de wifi het doet. En laat dat nu net het probleem zijn! Je ziet dat de man een lekker muziekje opzet en begint met de voorbereiding van een maaltijd. Zijn kat komt erbij zitten en samen zitten ze in een lekkere flow! Plots stopt de wifi ermee, en zie je de kat en verzorger aan de overkant dansen op de muziek en een goede tijd hebben! Het moge duidelijk zijn dat de eerste kat daar aardig jaloers van wordt! Hij wenst nog maar één ding, een stabiele wifi verbinding zodat hij en zijn verzorger in de flow kunnen blijven.

Welk nummer?

De reclame is zo'n hit dat iedereen google afzoekt naar het nummer waar de katten van genieten. Wil je ook mee in de flow? Het liedje wat in de kpn reclame gebruikt wordt is: Dolce Vita van Ryan Paris!

Zeg nou zelf, hier kun je toch naar blijven kijken?

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen