Aanbieding

katten in kpn reclame swingen op bank

De buurtkatten gaan helemaal los op het lekkere deuntje

 

© KPN / Youtube

KPN overtreft zichzelf met katten reclame: miljoenen Nederlanders swingen mee met deze nieuwe hit!

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Eerder mochten we al genieten van de rode kater die los ging op muziek en nu is de viervoetige-ster terug in een nieuwe swingende reclame van KPN.

Hoewel er in de eerdere reclame sprake was van haperende wifi waardoor de mooie rode pluizenbol uit zijn muziek bubble werd wakker geschud, kan onze rode vriend nu onbeperkt genieten. Zijn internet is zelfs zo goed, dat hij al zijn vrienden uit kan nodigen voor een feestje!

Partyende katten

In de reclame is te zien dat na het arriveren van de nieuwe glasvezelverbinding de kat helemaal los gaat op het nummer: ‘U Can't Touch This’ van MC Hammer. Al snel komen door het kattenluikje alle buurtkatten binnen stromen en swingen ze met ze allen op het bekende nummer.

Welk ras is de kat van de KPN reclame? 

Door de populariteit van de eerste reclame, vragen veel mensen zich af welk ras deze mooie kat is. Hoewel de ster van de KPN-reclames met zijn lynxpunten (de plukjes op de oren) veel weg heeft van een Maine Coon, heeft deze niet alle karakteristieken om een echte ras Maine Coon te zijn. Dit maakt de kat een ‘gewone’ langharige rode huiskat. Die desalniettemin prachtig is!

Nieuwsgierig geworden naar de reclame? Bekijk deze hier: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen

reactie

  • WilHelmer
    WilHelmer
    Beste Mensen ik ben op zoek naar de poster van KPN met de rode poes voor mijn kleinzoon die helemaal weg is van katten! Kunnen jullie mij zeggen waar ik dan moet zijn! Met vriendelijke groet Wil Helmer
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

1 reactie op 1