Aanbieding

Jongen redt hond in de lift
© Internet Hall of Fame / X

Dit kind redt zijn hond nadat de riem vast komt te zitten in de lift (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het lijkt allemaal heel gewoon in de lift. Maar in het volgende moment onthult het kind zich als een echte held!

Dat kinderen en honden een heel bijzondere relatie met elkaar hebben, wordt vaak gezegd. Maar in dit geval blijkt: het is echt geen loze uitspraak! Want wat deze 11-jarige jongen voor zijn harige vriend doet, is gewoon ongelooflijk.

De virale videoclip op het sociale mediaplatform X toont de twee die ontspannen in de lift staan. Maar dan wordt het in een oogwenk hoogdramatisch! Wanneer de lift begint te bewegen, wordt duidelijk dat de lijn in de deur klem zit. Het hondje is in levensgevaar!

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Horrormoment: hondenriem klem in de liftdeur!

In een fractie van een seconde wordt de hond genadeloos omhooggetrokken. Nog maar een paar centimeter verder en het harige diertje wordt door de onbarmhartige kracht van de techniek gewurgd. Maar de jongen handelt razendsnel.

Met zijn hele lichaam hangt hij aan de lijn. En het lukt hem, in zijn wanhoop, om de halsband op het allerlaatste moment los te maken. Dat is de redding voor het arme hondje!

Vervolgens werd de 11-jarige gevraagd waar hij de moed en de mentale scherpte vandaan haalde in die situatie. Zijn eerlijke antwoord: “Ik weet het niet. Ik heb gewoon impulsief gehandeld.”

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen