Aanbieding

Een weg met auto's

Deze bestuurster vond een kitten op de weg

© Shutterstock Spech

Kitten belandt midden op de weg: automobilisten nemen zware beslissing

Door Kaami Kanje

Online sinds

Twee voorbijgangers helpen elkaar om een kitten te redden die in een zeer benarde situatie terecht was gekomen.

Terwijl Marie rustig aan het rijden was, zag ze in de verte een pluizige bal in groot gevaar. Deze pluizige bal, die een kitten bleek te zijn, zat alleen en verstijfd midden op de weg in het verkeer.

Het katje had dringend hulp nodig.

Samenwerking om de kitten te redden

Wetende dat het dier elk moment door een auto geraakt kon worden, besloot Marie in actie te komen. Zoals uitgelegd op de site LoveMeow: "Ze zette haar alarmlichten aan, stopte en probeerde dichtbij de kitten te komen."

Helaas raakte de kitten in paniek en rende weg. Gelukkig bood een omstander die de situatie had opgemerkt zijn hulp aan. Samen slaagde het duo erin om het dier te vangen en in veiligheid te brengen.

Zoals verwacht was de toestand van de kat, die werd overgedragen aan de organisatie Chatons Orphelins Montréal, erbarmelijk. Hij leek ziek en zeer mager. Na de juiste zorg begon de kitten gelukkig langzaam weer op te knappen.

De kitten is weer op de been geholpen

Batistt, zoals de kat genoemd werd, is volledig hersteld. Hij voelde zich al snel thuis bij zijn pleeggezin en paste zich moeiteloos aan zijn nieuwe omgeving aan.

Een prachtig reddingsverhaal.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen