Aanbieding

Een buitenschuur voor kippen

Een echte gelukstreffer voor deze katten

© Midjourney / AI

Ze horen geschreeuw: in het kippenhok vinden ze twee kleine trillende wezentjes

Door Kaami Kanje

Online sinds

Twee kleine wezens vol liefde en zachtheid.

Sommige reddingen blijven meer bij je hangen dan andere in de wereld van dierenhulp. Dit geldt zeker voor de redding van Willow, de kattenmoeder, en haar kleintje Wookie.

En dat is niet verwonderlijk, aangezien deze twee schattige katten midden in een kippenhok zijn gevonden!

Twee schreeuwende katten in een kippenhok

Zoals "L'Ecole du Chat Libre de Berre l’Etang" op hun Facebook-pagina beschrijft, werden Willow en haar kleintje Wookie ontdekt in een kippenhok, terwijl ze om hulp schreeuwden omdat ze hongerig, angstig en dorstig waren.

Gelukkig, na 48 uur van nood en hulpgeroep, konden de katten worden opgevangen door de organisatie, die onmiddellijk zag hoeveel liefde en zachtheid ze uitstraalden en volledig vertrouwden op hun verzorgers.

Willow, die heel dichtbij haar baby is, zou het moeilijk vinden om hem los te laten. Daarom heeft de organisatie besloten hen samen ter adoptie aan te bieden, aangezien ze altijd samen zijn geweest.

Op dit moment heeft Willow nog wat extra toezicht nodig omdat ze medische onderzoeken ondergaat vanwege problemen met plassen buiten de kattenbak. De organisatie wacht totdat dit eliminatieprobleem volledig is opgelost voordat ze de katten ter adoptie aanbieden, om een mogelijke herplaatsing te voorkomen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen