Aanbieding

Two small fluffy dogs standing on stairs
© aydafieldwilliams - Instagram

Robbie Williams hart is gebroken: Twee familieleden sterven op dezelfde avond

Door Mae White

Online sinds

Popster Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field rouwen om het verlies van Poupette en Walle, twee oude maatjes. De twee zijn op dezelfde avond overleden.

Het is een moeilijk verlies voor het celebritykoppel, zo onthult actrice Ayda Field (45) in haar Instagram post. Zij en echtgenoot Robbie Williams (50) hebben onlangs hun twee honden “Poupette” en “Walle” in één nacht moeten laten gaan.

Field vulde het trieste nieuws aan met een reeks ontroerende foto's van de honden. In de post beschrijft ze Poupette in het bijzonder als haar “zielsverwant”. De hond maakte immers 18 jaar lang deel uit van haar leven, net zo lang als haar man Robbie Williams.

Samen overleden

“Vandaag hebben onze honden Poupette en Walle deze planeet verlaten om een avontuur te beginnen in een oneindig sterrenstelsel ver, ver weg. Ze stierven samen in bed terwijl ze luisterden naar 'Dancing Queen', omringd door enorme liefde,” luidt het droevige bericht aan fans en volgers. Poupette was een Maltezer.

Poupette was Fields constante metgezel, daarom werd de hond vaak “mijn schaduw” genoemd, zoals de 45-jarige zich herinnert.

Zes maanden nadat Ayda Field Poupette had geadopteerd, ontmoette ze Robbie Williams, die op dat moment worstelde met drugsverslaving. Vanaf het begin maakte ze duidelijk dat zij en Poupette een compleet pakket waren. En ze vreesde dat dit een probleem zou kunnen zijn voor de zanger.

Robbie werd verliefd op beide

“Rob had toen drie grote honden en ik ging ervan uit dat hij het niet leuk zou vinden om met een klein, wit, pluizig hondje te lopen en 'Poupette' te moeten roepen in zijn Noord-Engelse accent,” was de zorg van de 45-jarige.

Maar Ayda Field was verrast, want ze geeft toe: “Robbie werd meteen verliefd op haar en opeens werd de grote, getatoeëerde popster een klein, pluizig hondentype.”

Geliefde metgezellen

Enige tijd later nam het beroemde koppel ook hun hond “Walle” in huis, die al snel hun hart veroverde met zijn levendige, vrolijke karakter. “Vanaf die dag op 4 juli werden we officieel een patchworkgezin,” schrijft Field.

Het is niet meer dan logisch dat de twee viervoeters ook een belangrijke rol speelden bij de bruiloft van Ayda en Robbie in 2010. Terwijl Poupette optrad als Fields bruidsmeisje, mocht Walle de getuige van Williams zijn.

Het echtpaar vond het navenant moeilijk om afscheid te nemen van twee zulke trouwe metgezellen: “In de loop der jaren hebben Poupette en Walle de geboorte van alle vier onze kinderen meegemaakt, vele reizen, landen en alle ups en downs die het leven ons heeft toegeworpen in de 14 jaar sinds we ‘ja’ zeiden,” herinnert Field zich verdrietig.

Ze weet al wat de komende tijd zal brengen. “Ik ga de komende dagen huilen en veel tijd nemen om te verwerken.”

RIP Walle and Poupette!

Gelukkig hoeft de familie niet alleen het verlies te verwerken. Robbie Williams en Ayda hebben nog een andere hond, Chief een Golden Retriever van 1,5 jaar oud. Ze hebben Chief als puppy gekregen in januari 2023.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen