Aanbieding

Zwarte kat kijkt naar gymnastiek op tv
© secondcitypup - Instagarm

Kat is vastbesloten om de Olympische gymnasten te helpen goud te winnen in hilarische video

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een kat genaamd Winne is een onverwachte ster van de Olympische Spelen in Parijs 2024 geworden nadat hij Jordan Chiles had 'geholpen' goud te winnen.

Winnie uit Chicago heeft genoten van het kijken naar de gymnastiek, vooral naar Jordan Chiles op de ongelijke apparaten.

Gymnastiekfan

Tijdens de routine van Jordan wordt de schattige viervoeter een virtuele aanmoediger voor de gymnast.

Winnie werd door haar eigenaar gefilmd terwijl ze aandachtig keek naar Jordan die haar routine uitvoerde, zelfs ‘op haar lette’, vooral tijdens de hoogvliegende momenten.

De enthousiaste pogingen van de kat om Chiles te vangen wanneer ze de toppen van haar sprongetjes bereikte, zorgden voor veel hilariteit bij de kijkers.

 

Gouden medaillewinnaars

De video die op Instagram is gedeeld, toont Winnie voor de tv, waar ze op en neer springt en het scherm met haar pootjes aanraakt terwijl de gymnast aan de rekstok zwaait. Nadat Winnies verzorger de zelfbenoemde rol van haar kat in de Olympische Spelen onthulde, uitte een Instagram-gebruiker bezorgdheid, en zei:

"Dit had gevaarlijk kunnen zijn! Winnie zou Chiles kunnen hebben afgeleid en ons de gouden medaille kunnen kosten!"

Ondanks de zorgen heeft Winnies enthousiaste, zij het onbedoelde, hulp Chiles' prestatie niet geschaad. Chiles en Team USA veroverden de gouden medaille, wat Chiles' eerste Olympische overwinning markeerde. Vrolijk over de winst, bleef Winnie Chiles ondersteunen, genietend van haar rol als de "#1 fluffy fan."

 

Hoewel Winnies steun vanaf de zijlijn de uitkomst misschien niet direct heeft beïnvloed, voegde het een schattige touch toe aan Chiles' historische overwinning.

Bekijk hier de schattige video van de medaillewinnende prestatie:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen