Aanbieding

Hond met gezwollen kop
© Facebook / Clinica Veterinaria Duemari

Kop van hond extreem gezwollen: dierenarts moet huilen als ze begrijpt waarom

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tot in het extreme verminkt, wordt deze hond gered door liefde. Het verhaal van Palla ontroert niet alleen hondenliefhebbers.

Het verhaal van Palla is zeer aangrijpend (foto's hieronder). Het is dan ook niet voor niets dat het in 2016 door de sociale netwerken ging. Van jongs af aan moet de arme hond in plaats van een halsband een touw om haar hals dragen. Helaas drukt dit touw Palla's hoofd zo samen dat het opzwelt.

Gelukkig wordt ze gered en naar de dierenkliniek Duemari in Oristano gebracht, waar ze door Monica Pais wordt behandeld en geadopteerd.

 

Het trieste verhaal van Palla

Palla is een Pitbull met een vervormd gezicht. Ze kreeg deze naam omdat ze bij haar redding zo gezwollen was dat het niet meer te zien was welke hondenras ze was. Ze werd midden op het platteland door boeren gevonden en kreeg uiteindelijk de hulp die ze zo dringend nodig had.

Toen Palla naar de dierenkliniek werd gebracht, moest ze onmiddellijk worden geopereerd. Na de operatie ziet ze er bijna weer normaal uit. Het geluk wil dat Monica Pais – haar dierenarts – verliefd op haar wordt en besluit haar te adopteren om haar een nieuw, welverdiend leven te geven.

Een nieuw leven

Voortaan reist Palla met haar verzorger door Italië om haar verhaal en de prachtige tweede kans die ze heeft gekregen te vertellen. Vandaag de dag is Palla het bewijs van wat een tweede kans betekent en wat een redding kan doen voor een leven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen