Aanbieding

Huisingang

Kattenverzorger kijkt uit het raam en beseft dat hij heel snel moet handelen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Er wordt onderzoek gedaan naar een ambtenaar van de Australische diereninspectie. Wat ze probeerde is ongelooflijk...

De medewerkster van de Australische diereninspectie werd gefilmd terwijl ze probeerde een kat van het terrein van haar eigenaar te lokken, om haar naar het asiel te kunnen brengen.

Dit schokkende incident vond plaats recht voor het huis van Steven en Julie Stephens in Queensland, Australië.

Een sluw plan

Opnamen van de bewakingscamera tonen hoe de dierencontroleur de kat lokt naar de oprit, haar optilt en naar haar auto draagt.

Gelukkig ziet Steven de kwaadwillige actie vanuit het raam met zijn eigen ogen. Zodra hij begrijpt wat de vrouw van plan is, rent hij meteen naar buiten en spreekt haar aan.

Voor Steven staat vast dat de vrouw gebruik probeerde te maken van een juridisch vacuüm dat stelt dat medewerkers van de diereninspectie dieren mogen meenemen wanneer deze het privéterrein verlaten.

 

De ambtenaren wilden zes dieren in beslag nemen

Het is niet de eerste keer dat de Stephens problemen hebben met de diereninspectie. Enkele dagen eerder was er al een ambtenaar bij de familie geweest die hen vertelde dat de autoriteit van plan was om zes van hun huisdieren in beslag te nemen.

 

 

Naast enkele katten houdt het paar ook zes honden. Volgens de autoriteiten overtreedt deze harige familie een lokale wet die bepaalt hoeveel dieren op een terrein mogen wonen.

Hoewel Steven deze situatie begrijpt, heeft hij niet de intentie om een van zijn honden af te staan.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen