Aanbieding

De hond komt aan in zijn nieuwe huis

Deze asielhond ontdekt zijn nieuwe thuis

© _athenaa__ / TikTok

Wanneer hij zijn nieuwe thuis ontdekt, heeft asielhond een reactie die geen ruimte voor twijfel laat (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen deze asielhond in zijn nieuwe huis aankwam, liet hij geen twijfel bestaan over zijn emoties.

Deze jonge Pitbull-mix genaamd Theo is geadopteerd in juni 2023 en heeft onlangs veel internetgebruikers ontroerd dankzij een terugblikvideo die zijn eerste momenten bij zijn nieuwe gezin laat zien.

Op haar TikTok-account deelt zijn verzorger enkele momenten uit het leven van het dier en wilde ze de beelden van de aankomst van haar pup met het internet delen. Herinneringen die het hart verwarmen.

De puppy ontdekt zijn nieuwe leven

Wanneer hij het huis van zijn nieuwe familie binnenkomt, stapt de puppy vastberaden vooruit en lijkt hij het asiel al te zijn vergeten. Hoewel hij een beetje verward lijkt, laat één detail geen twijfel bestaan en weerspiegelt perfect zijn algehele gevoel: hij kan niet stoppen met kwispelen met zijn staart.

De video is bijna 1 miljoen keer bekeken en heeft veel reacties van kijkers aangetrokken die niet kunnen nalaten het geluk van de jonge puppy te voelen.

@_athenaa__ I can only imagine how overwhelming that first day was for him 🥺 #rescuedog #adoption #home #family #newenglandtravel #happy #dogsoftiktok @Nicholas Disanto ♬ Beautiful Things - Benson Boone

Vandaag leidt Theo een droomleven: hij dut uit in het bed van zijn verzorgers en wordt tot het uiterste verwend. Hier is een gelukkige hond voor wie het leven in het asiel nu ver achter hem ligt!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen