Aanbieding

baby die Duitse herder bekijkt

De baby wil met zijn hond spelen, maar er gebeurt iets ondenkbaars

© screenshot video

Baby wilt graag met een grote Duitse herder te spelen, maar niets gaat zoals verwacht (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De reactie van de hond op de claim van de kleine maakte het hele gezin sprakeloos.

De jongen wil met zijn Duitse herder spelen, maar...

Kan er nog iemand twijfelen aan het bestaan van een speciale band tussen hen? Baby's en honden hebben een connectie die de grenzen van vriendschap overstijgt. In hun gezamenlijke groei zorgen ze voor elkaar en houden ze van elkaar. Kinderen en hun huisdieren respecteren en waarderen elkaar in gelijke mate, het kan worden samengevat in één zin: ze begrijpen elkaar perfect.

In het voorbeeld dat we vandaag onder de aandacht brengen, wordt perfect geïllustreerd dat er geen ruimte is voor angst in hun relatie. Een baby kruipt door het huis onder het toeziend oog van zijn Duitse herder. Loopt hij gevaar? Geenszins. De kleine wil met zijn 'vriend' hond spelen en besluit naar hem toe te kruipen om te spelen, maar er is een klein probleem...

Wat gebeurt er? Nou, onze grote hond heeft besloten om tikkertje te spelen met zijn kind. De baby kruipt naar hem toe en de hond rent bang weg zodat hij niet wordt ingehaald. De scène herhaalt zich keer op keer terwijl ze door verschillende kamers van het huis rennen. 

De 'spanning' hangt in de lucht. Hond tegen kind, face-to-face... maar ze spelen gewoon! Er is geen twijfel dat deze video van iets minder dan een minuut je een glimlach zal bezorgen. Mis het niet. 

Kijk hier naar de beelden:

Lees ook:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen