Aanbieding

De hond loopt naar de acteur.
© İZMIT BELEDIYESI

Zwerfhond onderbreekt optreden om acteur te helpen die doet alsof hij gewond is: de beelden zijn ontroerend

Door Kaami Kanje

Online sinds

Voor de zwerfhond uit Turkije is er geen houden aan zodra hij de gewonde man ziet liggen. Meteen rent hij naar hem toe.

Dit moment zal de Turkse acteur Numan Ertuğrul Uzunsoy zeker nooit vergeten. Tijdens een toneelstuk snelt een zwerfhond hem te hulp. Zonder de video zou men niet geloven wat er dan gebeurt.

Numan speelt een man die in een scène van zijn paard valt en zwaargewond blijft liggen. Terwijl hij daar ligt en lijkt te vechten tegen de pijn, gebeurt er iets compleet onverwachts: een bruine zwerfhond rent naar hem toe.

Acteur doet alsof hij gewond is

Even kort ruikt de hond aan Numans hoofd. Numan, nog helemaal in zijn rol, denkt eerst dat zijn medespeler hem aanraakt. Maar dat wordt snel duidelijk. De zwerfhond is duidelijk van mening dat de man dringend hulp - en troost - nodig heeft. Liefdevol geeft hij Numan kusjes en probeert zelfs tegen hem aan te kruipen, waarbij hij zijn hoofd op zijn borst legt.

Zwerver knuffelt met man

Onmiddellijk snelt het team naar de acteur en probeert de hond weg te trekken, maar hij wil blijven. Pas met wat zachte dwang kan men de behulpzame zwerver van het podium verwijderen. De acteur heeft geen andere keuze dan zijn spel te onderbreken en moet glimlachen om de viervoeter, en beschrijft:

"Hij was als een engel die me wilde helpen."

Kijk hier naar de prachtige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen