Aanbieding

Opnames van video's van het TikTok-account van de Golden Retriever

Deze hond heeft een strategie gekozen die niet erg geloofwaardig is.

© enzounleashed / TikTok

Schattige Golden Retriever lijkt niet in de auto te kunnen springen: een grappige video bewijst het tegendeel

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze jonge Golden Retriever lijkt duidelijk niet dol te zijn op autorijden en geeft er de voorkeur aan om zo min mogelijk moeite te doen.

Enzo is een prachtige Golden Retriever geboren in maart 2023, vol leven en enthousiasme! Met bijna 10.000 volgers op zijn eigen TikTok-account, vermaken zijn grappen en grollen internetgebruikers en is hij een ware bron van vreugde!

Dynamisch en energiek, wordt de jonge hond regelmatig gefilmd terwijl hij speelt en dartelt, onvermoeibaar! Maar als het tijd is om in de auto te stappen, wordt de jonge hond plotseling getroffen door een vreselijke kwaal die hem ervan weerhoudt om te springen.. 

"Nee, ik kan niet springen"

Zodra het tijd is om de weg op te gaan, staat de jonge hond zich voor de achterbank, maar hij is volledig verlamd: zijn baasjes zouden gek zijn om hem te vragen zo'n hoogte te springen? Heeft hij plotseling een vreemde kwaal die alleen wordt geactiveerd bij het zien van deze autostoelen?

Zijn verzorgers zijn er niet ingetrapt en besloten om te lachen om de situatie en dit stukje leven te delen via een video die duidelijk laat zien dat Enzo de Golden Retriever heel goed in staat is om zelf in de auto te klimmen.

Kijk hier naar de hilarische video van de Golden Retriever!

Met ongeveer 500.000 keer bekeken, laat deze video zien hoe wankel de strategie van de hond is, want het is moeilijk te geloven dat hij niet in staat is om zelf in te stappen! Tijdens een moment van waanzin lijkt Enzo geen fysieke grenzen te hebben en het lijkt er eerder op dat de auto gewoon niet zijn ding is.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen