Aanbieding

Een klein teefje met schurft

Een zeer mooie reddingsactie

© happydoggoniall / TikTok

Hond in kritieke toestand gevonden in het bos: haar transformatie is indrukwekkend dankzij liefde (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een prachtige overwinning voor deze hond die alleen maar om hulp en liefde vroeg.

Little Hope is een klein teefje dat een moeilijke start in het leven heeft gehad. Ze was verlaten in een bos terwijl ze bedekt was met schurft en haar achterpoten niet meer kon gebruiken. Maar ze had het geluk een ontmoeting te hebben die alles veranderde.

Een toevallige ontmoeting bracht twee dierenliefhebbers op haar pad die besloten Little Hope te helpen en te redden.

Een overlevende

Snel opgevangen door de lokale organisatie Dog Rescue Bali, kreeg Little Hope alle nodige zorg, evenals voedsel en water. In een pleeggezin vond het kleine teefje al snel haar plekje, verlangend naar liefde en genegenheid. En dat is precies wat ze vond in dit nieuwe tijdelijke gezin.

Met veel zorg en hulp begon Little Hope een echte transformatie door te maken, dag na dag en week na week. Ze staat nu stevig op haar poten en is volledig onherkenbaar, zoals te zien is in de video die haar verhaal vertelt, gepubliceerd op TikTok.

Ze kan nu haar achterpoten gebruiken, wat verbazingwekkend is gezien de toestand waarin ze verkeerde toen ze in het bos werd gevonden. Ze moest fysiotherapie volgen om haar achterpoten weer goed te laten functioneren.

Wanneer ze helemaal klaar is voor een nieuwe start, zal Little Hope ter adoptie worden aangeboden om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Een hoofdstuk dat we vol geluk, liefde en veiligheid wensen.

Kijk hier naar de verdrietige beelden van haar redding:

@happydoggoniall Little Hope here needed a miracle and that is what she got thanks to @Dog rescue Bali #rescuedogs #dogsoftiktok ♬ Iris - Natalie Taylor
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen