Aanbieding

Golden Retriever zwemt in het water

Wally maakte een speciale vriend tijdens het zwemmen.

© Screenshot / Youtube

Golden Retriever zwemt in meer als er plotseling iets op zijn rug springt: de beelden zijn verbluffend (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Je weet nooit wie of wat je kunt tegenkomen als je gaat zwemmen, en dat is precies wat Wally, de Golden Retriever, heeft meegemaakt.

Hier is een onverwachte ontmoeting, om het zacht uit te drukken...

Wally is een tweejarige Golden Retriever. Hij houdt vooral van zwemmen, en zijn familie neemt hem vaak mee om te zwemmen in Hickory Hills Lake in Lunenburg, Massachusetts.

Puppy die dol is op water

Wally is een uitstekende zwemmer. Zijn verzorgers zorgen er echter altijd voor dat hij een klein reddingsvest draagt met een haaienvin, zodat hij niet te moe wordt in het water tijdens het zwemmen.

Eenmaal in het water gooien Wally's eigenaars stokken of ballen naar hem, en de Golden Retriever spendeert meestal zijn tijd met het najagen ervan; zijn verzorgers hebben veel plezier om naar hem te kijken.

Zijn verzorger keek toe hoe Wally plezier had in het water toen ze iets zag drijven naast haar hond. In eerste instantie dacht ze dat het een grote tak was, maar toen zag ze deze zwarte vorm op de rug van Wally springen.

Een schattige ontmoeting

Goed kijkend, realiseerde de eigenaar van Wally zich dat het eigenlijk een marmot was! Het schattige kleine knaagdier klampte zich vast aan Wally's rug en liet zich door de hond door het water leiden.

Wally maakte het niets uit. Hij keek gewoon een paar keer over zijn schouder en bleef zwemmen.

Het moet gezegd worden dat Wally van alle dieren houdt die hij ontmoet. Eenmaal terug aan wal leek de marmot erg dankbaar. De twee dieren keken elkaar aan en raakten elkaars neus aan, alsof ze afscheid namen!

Kijk hier naar de video:

Het was een uitzonderlijke bijeenkomst die ons nog lang zal heugen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen