Aanbieding

Golden Retriever ontvangt een verrassingspakket
© Pubity / Facebook

Golden Retriever krijgt een cadeau: hij kan zijn blijdschap niet bedwingen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze video doet de harten van internetgebruikers wereldwijd smelten! Het ogenschijnlijk gewone pakket blijkt namelijk het mooiste cadeau te zijn.

De tweejarige Jaxx is een typische Golden Retriever: vriendelijk en speels. Het is dan ook geen verrassing dat het pakket dat hem die dag in de tuin van zijn huis wordt gepresenteerd, hem meteen fascineert. Opgewonden dartelt Jaxx om de grote kartonnen doos heen.

 

Door zijn goede neus vermoedt de reu snel dat hier iets bijzonders aan de hand is. Nieuwsgierig snuffelt Jaxx aan het pakket totdat zijn baasjes het voorzichtig openen. Eén ding staat meteen vast: deze verrassing is volledig geslaagd!

Jaxx' reactie is onbetaalbaar

Want ineens komt de neus van een pup tevoorschijn: nieuwsgierig steekt het Golden Retriever-meisje, Lexi, haar kopje uit de doos. En Jaxx lijkt volkomen verbluft. "Wat is dit, baasje en vrouwtje?" lijkt hij in eerste instantie verbaasd te vragen.

 

Maar zodra zijn mensen het hondje uit de doos halen en Jaxx het beter kan bekijken, komt hij helemaal tot leven. De verrassing maakt plaats voor enorme vreugde. Met een kwispelende staart en opgewonden sprongetjes verwelkomt hij zijn nieuwe kleine vriendin, alsof hij haar altijd al had gewild.

De gouden clip is al 2,9 miljoen keer bekeken op Facebook en heeft 91.000 likes en hartjes ontvangen. Iedereen is het erover eens: dit is het mooiste wat we in lange tijd hebben gezien.

Kijk hier naar de schattige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen