Aanbieding

Hondje in de armen van een vrijwilliger
© Facebook @Rachel Barron

Puppy kan niet stoppen met glimlachen nadat hij eindelijk wordt gered (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een hondje zwerft maandenlang alleen en angstig door de stad Beaumont in de Verenigde Staten, totdat het wordt gevonden en gered door vrijwilligers van Beaumont Animal Care.

Little Layla, dat is de naam van het hondje uit Beaumont, Texas, dat doelloos rondzwierf op de koude straten van de stad. De vrijwilligers aarzelden geen moment om haar van de straat te halen en naar het asiel te brengen.

Het zwervende hondje dat lacht naar het leven

In eerste instantie was het bruine hondje wantrouwend en angstig, maar de volgende ochtend staan ​​alleen maar verbaasde gezichten. Zodra Layla besefte dat ze geen gevaar meer was, bedankte ze haar redders door hen een prachtige, ontspannen en blije glimlach te schenken. Een glimlach die de harten van iedereen ter plaatse verwarmde.

Dierenarts Rachel Barron besloot toen haar telefoon te pakken en dit ontroerende moment te filmen om het op sociale media te delen. De video wordt viraal en Layla's glimlach, die de oceaan oversteekt, bereikt ons. "Het was alsof Layla wist dat ze in goede handen was", zei Rachel. "En nu heeft het hondje de harten van de hele wereld gestolen met deze zoete uitdrukking.

Een verdiende adoptie

Na het bekijken van de video waren er talloze adoptieverzoeken, maar alleen Nicole Toney en haar man, geraakt door deze glimlach, slaagden erin het hondje te adopteren.

Vandaag heeft Little Layla, naast een thuis en liefdevolle verzorgers, ook vijf nieuwe broers en zussen: twee honden en drie katten. Samen vormen ze een volwaardige familie, en volgens Nicole rent, springt, en speelt Layla nu met al haar broers en zussen. "Ze past zich echt goed aan," zei Toney. "Ze kruipt echt naast het gezicht van mijn man en valt daar in slaap. Ze is zo lief, en we hebben gemerkt dat ze zelfs glimlacht als ze slaapt."

Kijk hier naar de lieve beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen