Aanbieding

Een mens die zijn Golden Retriever hond negeert

Pumba bedenkt hoe hij eten kan stelen

© Instagram @pumba.thelion

Golden retriever loert op eten van verzorger: zijn pogingen om het te stelen heeft de wereld vermaakt (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Pumba, een Golden Retriever-puppy, heeft internetgebruikers vermaakt met zijn nieuwste "optreden".

Pumba kan zelfs de meest serieuze persoon een glimlach ontlokken. Je hoeft alleen maar naar haar foto's en video's op Instagram te kijken om verliefd op haar te worden.

Deze ondeugende, speelse Golden Retriever deelt zijn leven met zijn verzorger, die op sociale media vertelt over hun gezamenlijke avonturen. Een van de nieuwste video's is bijzonder populair.

Een dief in witte handschoenen

"Discretie zit in zijn genen." Dit bijschrift begeleidt een video waarin de eigenaar van Pumba laat zien hoe de hond subtiel het avondeten probeert te onderscheppen. Pumba lijkt duidelijk te denken dat zijn baasje tijdelijk zijn aandacht elders heeft gericht, en dit is het perfecte moment om zijn poot op een stuk brood te leggen.

Bij de eerste poging draait de verzorger van de Golden Retriever plotseling zijn hoofd om en verrast de hond, die onmiddellijk een onschuldige blik aanneemt. Bij de tweede keer laat de pup de harten van de kijken smelten met zijn onschuldige blik.

Een paar seconden later besluit Pumba echter dat het genoeg is - het is tijd om de beloning voor geduld op te eisen.

De video heeft 2,7 miljoen weergaven en duizenden reacties. "Ik hou van zijn gezichtsuitdrukking: 'Wat gebeurt er? Ik doe niets'", merkte een fan op, terwijl een ander schreef: "Mijn hond slaagde erin een hele kip te stelen ?? hij ontdooide op tafel zonder toezicht." "Eten is leven," voegde iemand anders toe.

Pumba blijft vastberaden trainen in het verkrijgen van eten van de tafel, ook al slaagt hij er bijna nooit in. Arme kleine engel.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen