Aanbieding

hond is vermist
© Facebook

Hond komt naar de politie en geeft zichzelf als vermist op (video)

Door Mae White

Online sinds

Op een politiebureau in Texas verschijnt uit het niets een hond die blijkbaar ontsnapt is. Voordat de agenten konden ingrijpen, reageerde hij zelf.

De politieagenten op het hoofdbureau van politie in Odessa zijn stomverbaasd als er plotseling een hond het gebouw in rent en zich meldt bij de receptie. Er is nergens een spoor van de te zien. Hij staat met zijn poten op de balie en wil de agenten duidelijk iets vertellen, maar waarvoor heeft hij hulp nodig?

Komt een hond bij de politie...

Omdat de viervoeter een halsband draagt, gaan de agenten ervan uit dat het geen straathond is. Misschien was hij gewoon van huis weggelopen of verdwaald. Zijn hondenpenning is echter afgescheurd, waardoor de politieagenten hem niet kunnen identificeren met een familie. Ze bellen onmiddellijk hun collega's van het dierenasiel om de chip van de hond te scannen.

Ondertussen spelen de agenten met hun ongewone gast. Een agent doet verslag:

"We waren allemaal dolblij dat hij er was. We hadden een tennisbal en gooiden die in de lobby. Iedereen was dol op de hond."

Maar plotseling is de hond weer weg, en dat is nog voordat de collega's van het dierenasiel ter plaatse waren. Hij rent weer weg alsof hij gestoken is door een vogelspin.

De politieagenten publiceren een foto van de hond op Facebook. Een dag later nam zijn familie contact met hen op! Hij woont maar anderhalve kilometer van het bureau vandaan en wilde gewoon even langskomen.

Kijk hier naar nieuwsvideo van KGET news: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen