Aanbieding

Teefje realiseert dat ze gedumpt wordt

Een gezicht dat het hart breekt.

© Dolores Menchaka - Facebook

Het moment waarop deze hond beseft dat ze gedumpt wordt: de video is hartverscheurend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Electra werd achtergelaten bij de Inland Valley Humane Society, Californië. Het moment dat de hond achtergelaten worden breekt ieders hart.

Toen haar familie haar naar het asiel bracht, begreep Electra er niets van: waarom was ze daar en waarom ging haar familie weg zonder haar? Helaas is dit de situatie waar duizenden huisdieren elk jaar mee te maken krijgen.

Eenmaal in het asiel werd de Pitbull mix ter adoptie aangeboden. De volgende beelden tonen deze vierjarige hond met een gebroken hart, terwijl ze haar familie ziet weglopen terwijl ze in een kooi wordt opgesloten.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Een gebroken hart

De betreffende video werd in juni 2017 op Facebook geplaatst door Lolys Menchaka, een vrijwilliger van het asiel die helpt bij het vinden van nieuwe thuis voor de dieren. "Electra vertegenwoordigt de trieste realiteit van dierenasielen", schreef ze in de onderschrift van de video. "Ik zou graag willen begrijpen waarom verzorgers hun dieren achterlaten. Ik oordeel niet graag over mensen, maar als ik zie hoe de honden met die gelukkige gezichtjes naar de ontvangstafdeling komen en ze allemaal trots staan, begrijp ik het gewoon niet."

Veel van de 270.000 mensen die de video zagen, waren ook geschokt door de verlating en de reactie van Electra. "Dit soort situaties maakt me verdrietig. Kijk naar die ogen. Ze is erg bang. Haar staart stopt niet met kwispelen. Ze wil nog steeds haar liefde geven. Honden zijn erg toegewijd!", stond er in een van de reacties te lezen.

Kijk hier naar de verdrietige beelden:

Gelukkig heeft Electra een nieuw thuis gevonden, omdat het woord "geadopteerd" aan het begin van de publicatie staat. We hopen oprecht dat ze geniet van een nieuw leven vol geluk en liefde.

Electra is niet meer te adopteren, maar wist je dat er vele honden in het asiel zitten? ADOPTEER een hond!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen