Aanbieding

Bruine hond zittend voor twee wafels

Welke wafel zal hij eten?

© qiuyejuo / TikTok

Golden Retriever puppy mag een wafel kiezen: zijn beslissing is hilarisch en geheel onverwacht! (video)

Door Mae White

Online sinds

Zijn verzorger heeft deze keer een bijzondere test voor de jonge Golden Retriever voorbereid. Maar hij verdient de Nobelprijs voor zijn oplossing! Mega grappig!

Het is inmiddels algemeen bekend dat Golden Retrievers dol zijn op eten. Vooral van zoete lekkernijen als wafels natuurlijk. Maar wat gebeurt er als je een puppy een behoorlijk vervelende keuze geeft? Dan slaat hij ons echt van onze sokken!

In de TikTok-video van gebruiker Qiuyejuo legt iemand twee wafels op een krukje voor zijn hond. De ene is heerlijk en precies goed om te eten, de andere is verbrand. De spannende vraag: welke zal de hond als eerste opeten?

Welke wafel zal hij eten?

Natuurlijk denkt iedereen aan de heerlijke, sappige wafel - maar ze hebben het helemaal mis. Na even nadenken pakt de puppy uitgerekend de verbrande wafel.

Maar hij eet het niet op, in plaats daarvan wendt hij zich tot een zwart-wit varkentje op de achtergrond, dat blijkbaar bij hem in de flat woont. De hond overhandigt de wafelbriket gul aan zijn viervoeter, die er blij mee is. De puppy geeft hem zelfs een joviaal klopje op zijn hoofd met zijn pootje: "Noem het maar niets!

En dan komt het hoogtepunt: terwijl het varken met zijn koolwafel onder de stoel verdwijnt, draait de slimme bruine Golden Retriever pup zich weer om en trakteert zichzelf op de heerlijke wafel. Hij heeft hem voor zichzelf gereserveerd. Smakelijk!

@qiuyejuo So smart dog 🐕🙈🤣#dog #dogtok #funnydog #cutedog #dogsoftiktok #funnyanimals #funny #funnyvideos #tiktok #fyp ♬ original sound - Qiuyejuo
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen