Aanbieding

Jazzy de hond

De hond Jazzy

© Facebook @Orange County Animal Services

Oudere hond wordt gevonden in een hotelkamer: de redders hallicuneren wanneer ze haar microchip scannen

De redactie

Online sinds

Toen mooie hond Jazzy 5 jaar oud was en in Texas woonde met haar geliefde familie, werd ze plotseling bang voor vuurwerk en rende ze weg.

Haar familie zocht overal, onophoudelijk. Maar helaas, de hond was nergens te vinden. Na 7 jaar afwezigheid gaf haar familie nooit de hoop op om haar terug te vinden.

Een verrassend telefoontje

Begin december kregen medewerkers van Orange County Animal Services in Florida een telefoontje over een hond die was achtergelaten in een hotelkamer. 

Toen ze ter plaatse kwamen, kon de oudere hond nauwelijks lopen. Ze was heel zachtaardig en aanhankelijk tegen haar redders. 

Terug in het asiel scanden ze de microchip van het hondje en tot hun verbazing ontdekten ze dat ze gechipt was. Door de identificatiegegevens te achterhalen, kwamen ze erachter dat het hondje Jazzy heette en uit Texas kwam, op ruim 1500 km van Florida. 

Toen ze het telefoontje van het asiel kregen, waren Jazzy's baasjes geschokt. Ze aarzelden geen moment om op het vliegtuig te springen en Jazzy op te halen.

Een ontroerend weerzien

Jazzy werd op 10 december herenigd met haar familie. 

Toen haar baasje de kamer binnenkwam, kon Jazzy haar ogen niet van hem afhouden. Ze likte zijn hand keer op keer en bracht haar lichaam zo dicht mogelijk bij hem. 

Leden van het asiel in Florida zeiden dat ze meer dan blij waren met de uitkomst van dit verhaal.

Ze zijn gewend om elke dag veel hartzeer te zien, en momenten van vreugde zoals Jazzy's hereniging met zijn familie na zoveel lange jaren, verwarmen hun hart enorm.

Lees verder : Dit koppel adopteert een hond: 45 minuten later komen ze terug voor zijn blinde broertje

Lees verder: Boxer ontmoet meisje: het gesprek neemt een verrassende wending (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen