Aanbieding

klein meisje in de tuin met hond

Een onverwachte scène.

© You Tube @CBS New York

Peuter begint te gillen: moeder is verstijft als ze ziet wat er in de tuin zit...

De redactie

Online sinds

Een bijna tragedie voor deze moeder en haar dochtertje. Toen ze het wanhopige geschreeuw van het kind hoorde, had ze zo'n tafereel nooit verwacht.

Haar naam is Harper, de hoofdpersoon van dit verhaal.

Op een rustige middag, terwijl de moeder van het kind, Emily Wagner, op de veranda van het huis staat, besluit Harper in de tuin te gaan spelen.

Een groot dier in de tuin

Alles lijkt normaal te gaan in huize Wagner, tot de vrouw het wanhopige geschreeuw van haar dochter hoort onderaan de tuin. Zonder oponthoud rent ze naar het kleine meisje dat al in tranen is.

Als ze achter in de tuin aankomt, is ze geschokt en versteend bij de aanblik van een reusachtige bruine beer op zoek naar voedsel, vlak naast Harper.

De vrouw probeerde het kind in veiligheid te brengen, maar ze was te ver weg en elke beweging zou de beer kunnen aanwakkeren. Er leek geen ontkomen aan.

Een heldhaftige redding

Net wanneer alles verloren lijkt, besluit Chief, de familiehond, tussenbeide te komen om zijn bazin te redden.

Zonder aarzelen bespringt hij de beer om hem af te leiden en begint in zijn poot te bijten, net lang genoeg om het kleine meisje in veiligheid te brengen. Zodra Emily zeker weet dat Harper niet gewond is, belt ze de politie voor versterking.

Solidariteit tussen honden

Terwijl de vrouw hulp zoekt, is de kleine Chief nog steeds buiten bij de beer, maar gelukkig krijgt hij gezelschap van zijn twee trouwe vrienden.

De andere twee honden van de familie Wagner, die hun vriend in nood zien, storten zich namelijk ook op de beer en weten hem weg te krijgen van het huis.

Een buitengewone teamprestatie, die ervoor zorgde dat iedereen, inclusief de beer, ongedeerd ontsnapte.

Ander nieuws

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen