Aanbieding

Kind van 14 maanden wordt ziek: ze adopteren een kitten en zijn sprakeloos

Baby en kat kijken uit het raam cat-happy

Axel en Bingo verenigd tegen de ziekte

© ThaiTribune - Facebook

Een ongelooflijke relatie die het kind veel heeft geholpen tijdens zijn lange strijd met leukemie.

De redactie

Online sinds

De kleine Axel was nog maar 14 maanden oud toen bij hem een zeldzame en agressieve vorm van leukemie werd vastgesteld. Het was een ware schok voor zijn ouders, die besloten alles op alles te zetten om hem te helpen in zijn strijd tegen de ziekte.

Ze besloten een kitten te adopteren om de dag van de kleine op te fleuren en hem wat liefs aan te bieden. In feite was de kleine al een grote kattenliefhebber.

Een mooie ontmoeting

De familie van het kind ging naar een asiel in Iowa (VS) om het perfecte harige huisdier voor Axel te vinden. Daar werden ze verliefd op een zwerfkatje dat helemaal alleen op straat was gevonden. Ze adopteerden hem en noemden hem Bingo.

Vanaf het moment dat Bingo in huis kwam, werd hij Axels beste vriend. Hij hielp hem door de moeilijkste tijden heen en knuffelde hem als hij dat nodig had. De kitten had al snel door dat zijn kleine mensje in de problemen zat en zijn steun nodig had.

Een vriendschap voor het leven

Met Bingo's hulp vocht Axel dapper tegen de ziekte. Vandaag, twee jaar na de angstaanjagende diagnose, gaat het een stuk beter met het kind, hoewel hij nog steeds onder behandeling is.

Natuurlijk is hij onafscheidelijk van Bingo met wie hij alles deelt, zelfs kattenkwaad!

Kijik hier naar de foto's van het lieve koppel:

Lees ook:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen