Aanbieding

Donkere kamer en twee stralende ogen

Vrouw plaatst een camera naast haar bed: de volgende ochtend wordt ze overspoeld door angst

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer ze 's ochtends wakker wordt, voelt ze zich altijd uitgeput. Met behulp van een camera wil ze achterhalen wat er aan de hand is, en het resultaat slaat haar compleet uit het veld.

Een nacht slecht slapen is één ding, maar constant? Omdat Susie, een kattenliefhebster uit Groot-Brittannië, elke ochtend doodmoe wakker wordt en zich totaal niet uitgerust voelt, wil ze weten wat er aan de hand is. Een infraroodcamera die ze naast haar bed plaatst moet duidelijkheid brengen.

De eerste opname is al een voltreffer! Het is overduidelijk dat Susies kater Ginger stiekem de kamer binnen sluipt. En ze krijgt echt kippenvel als ze ziet wat hij daarna doet.

 

Kater Ginger zit in haar bed

De ondeugende kater is namelijk klaarwakker, springt bij zijn baasje in bed en tikt Susie steeds weer aan. Soms met zijn poot, soms met zijn kopje. Van echt diep slapen is dan geen sprake meer, zoals ook blijkt uit het feit dat Susie hem af en toe onbewust aait. Daar herinnert ze zich bij het wakker worden helemaal niets van.

Zeker geen eenmalige gebeurtenis

Velen vermoeden dat de pluizige Ginger ten onrechte wordt verdacht en dat het slechts een eenmalige actie was die precies deze nacht plaatsvond. Helaas voor hen! Susie heeft snel een nieuw filmpje geplaatst met soortgelijke scènes – ook hier is Ginger de indringer. Maar de Britse blijft standvastig en verzekert dat de kater nog steeds 's nachts in haar slaapkamer mag komen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen