Aanbieding

Nina controleert de hongerige Pitbulls

Het meisje in kwestie van de Pitbulls is een vierjarig meisje

© Youtube

Moeder laat dochter achter met 6 Pitbulls: wat er daarna gebeurt verrast 11 miljoen mensen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een 6-tal Pitbulls omsingelen een klein meisje in de keuken van het huis en dan gebeurt er iets waar je sprakeloos van wordt. 

Een meisje omsingeld door 6 hongerige Pitbulls

Zoals je op de foto ziet wordt een 4-jarig meisje omsingeld door 6 hongerige Pitbulls. Redenen om bang te zijn? Nee hooor! De zes honden gehoorzamen hun kleine verzorger terwijl het meisje het eten bereid voor de viervoeters. En ze doet dat met geduld en zorg. Beetje bij beetje wordt het voer uitgeserveerd, maar de honden wachten roerloos tot ze het bevel krijgen om aan te vallen. Ze zitten doodstil.  

De honden zijn zelfs zo goed afgericht dat op het moment dat het meisje de honden de rug toekeert, geen van de honden stiekem al durft te eten. Ze weten dat ze netjes moeten wachten tot het meisje het signaal geeft. 

Ten slotte telt het meisje tot 3 om vervolgens groen licht te geven en pas dan vallen de Pitbulls aan. De video werd in januari 2010 gepubliceerd en is al meer dan 11 miljoen bekeken op Youtube. 

De opvoeding van een hond

Opgroeien met een hond is in alle opzichten een verrijking van het leven, en voor kinderen een van de beste herinneringen die de kleintjes voor altijd bij zich zullen dragen. En ook deze situatie toont dat de band tussen honden en kinderen oprecht bijzonder kunnen zijn.  

Kinderen die samenleven met huisdieren leren dat wederzijds respect tussen dieren de belangrijkste pijler is waarop een band tussenbeide gebaseerd is. Honden zijn ook weer dol op de kleintjes in huis, en beschermen en spelen met ze. 

Het kind leert dat het leven verschillende stadia kent, van pup tot op latere leeftijd en dat de dood uiteindelijk ook bij het leven hoort.  

Ondanks dat er dus veel voordelen zijn aan het hebben van een huisdier wanneer je kinderen hebt zijn er zat mensen die er voor kiezen om het huisdier weg te doen zodra er een baby op komst is. Mensen laten zich vaak leiden door angst, terwijl het percentage problemen tussen kinderen en honden bijzonder laag ligt. Honden zijn vaak dol op kinderen. 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen