Aanbieding

Bailey loopt naar de hondenmand

Zal Bailey erachter komen wat er met de hondenmand aan de hand is?

© Youtube / Funny Dog Bailey

Man verstopt zich onder hondenmand: de reactie van de Golden Retriever is super schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is een vooropgezette truc om de hond te verrassen, maar de slimme hond heeft het snel door en draait de rollen gewoon om. De beelden zijn super schattig.

Natuurlijk is het behoorlijk gewaagd om een ​​hond te misleiden met een spelletje als verstoppertje. Ze zijn tenslotte 's werelds beste snuffelexperts met hun gevoelige neuzen. Toch proberen de verzorgers van Bailey het en kijken nu al uit naar zijn verbaasde gezicht. Natuurlijk draait de camera ook, want er om lachen is bij de Golden Retriever altijd gegarandeerd.

Het plan: Bailey's verzorger ligt onder de grote hondenmand voor de hoek van de bank. De vrouw zorgt ervoor dat de man zich goed verstopt heeft en dat je nergens meer een been of arm van de man ziet. De vrouw gaat, alsof haar neus bloed, op de bank zitten, naast de hondenmand. 

Verstoppertje spelen met de hond

Wanneer de Golden Retriever de kamer binnenkomt, pakt het allemaal net even anders uit! Bailey controleert direct wat er met de hondenmand aan de hand is. En natuurlijk wie eronder zit. De levendige viervoeter is razend enthousiast en probeert meteen onder de hondenmand bij de man te komen. Op de een of andere manier moet het lukken. 

Uiteindelijk ligt de man daar zo stil mogelijk maar moet hij ook lachen om zijn onstuimige Golden, zal Bailey de man nu dan toch eindelijk vinden?

Een video die je gegarandeerd aan het lachen maakt is echt super schattig, tenminste als we de 13 miljoen andere mensen mogen geloven die deze video al hebben bekeken. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen