Aanbieding

Behoor jij tot de 1% van de mensen die alle dieren op deze foto kan vinden?

zwart-wit dierlijke optische illusie dog-cat-wow

Hoeveel dieren zie jij?

© Rana Arshad / TikTok

Slechts 1% van de mensen kan alle dieren op deze foto zien. Dus hoe scherp ben jij? Hoeveel dieren kun jij spotten?

Door Sander Nelisse

Online sinds

Deze optische illusie, gedeeld door TikTok-gebruiker Rana Arshad, ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig uit. Je ziet een zwart-witte omtrek van een beer, met een paar silhouetten van andere dieren erin.
De andere dieren op de foto zijn een hond die trots zit, een kat, een aap en een vliegende vleermuis. Sommige onder ons met scherpe ogen zagen echter een paar extra dieren die verstopt zitten in deze optische illusie.

Zie jij alle dieren?

Sommigen beweren dat er wel 8 dieren op de foto staan. Anderen zeggen dat het er maar zes zijn. Hoeveel zie jij er?

Optische illusie
©Rana Arshad - TikTok

Zes dieren

Het 'juiste' getal is zes. Als je goed kijkt, zit er een eekhoorn verstopt op de achterkant van de staart van de kat. Of dat is tenminste wat sommige mensen denken.
"Er zitten zeker zes dieren in", luidt het commentaar. "Er zit een eekhoorn achter de kat op zijn staart, en dan is er een hond, vleermuis, beer, kat en aap."
Heb je de eekhoorn gespot? Heb je ze inmiddels allemaal gezien? Maak je geen zorgen als je vastloopt. Je bent niet de enige.

Wel of geen eekhoorn? 

Honderden mensen lieten een reactie achter die beweerden dat er slechts vijf dieren waren. En enkelen waren er absoluut van overtuigd dat de eekhoorn een soort grap is.
"Iemand ze je op het verkeerde spoor", schreef Ryan Thorn op TikTok. "Er is geen eekhoorn te bekennen! Het antwoord is 5. De vorm achter de kat is slechts de achterste poot van de beer en de borstelige staart van de kat. Echt waar!."

Olifanten, slakken? Een huilende wolf?

Een handjevol mensen beweerde een slak en zelfs een olifant te zien. Hoewel dat waarschijnlijk een valsstrik is. We hebben lang naar de foto gestaard, en wij zien geen olifant. Zie jij 'm?
Een ander zei dat de vorm tussen de voorpoten van de beer lijkt op een wolf die naar de maan huilt. Maar nogmaals, dat is wel heel erg vergezocht.
Misschien is het alsof je naar de wolken kijkt. Kijk lang genoeg en ze kunnen al snel op van alles en nog wat gaan lijken.

 

 

 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen