Aanbieding

kat zit verstopt

Kun jij de kat vinden?

© Reddit @pizzaslayer111

Puzzeltijd! Breek jij het record en vind je de kat binnen 3 seconden?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Zoals je inmiddels weet houden wij bij Wamiz wel van een spelletje. En we hebben weer een zoekplaatje. Kun jij de kat vinden die zich in deze woonkamer heeft verstopt? Laten we eens zien hoe snel jij erin slaagt de kat te vinden.

Op Reddit heeft een gebruiker een echte uitdaging gedeeld met al zijn volgers: de kat in zijn woonkamer vinden. En iedereen weet dat katten meesters zijn in verstoppertje!
Op het eerste gezicht zie je op de geplaatste foto een normale woonkamer, maar van de kat is geen spoor te bekennen. Toch zit er een kat! Kijk nog eens goed!

Waar in de woonkamer zit de kat verstopt?

Een salontafel met een gebruikte mok, een comfortabele stoel, afstandsbedieningen, een trap, kortom een woonkamer als elke andere, zonder ook maar een spoor van de verstopte kat.

salone
Ma dov'è il gatto? ©Reddit @pizzaslayer111

Heb je de kat nog niet gevonden? We geven je een tip. De kat is zwart! Dit zou je moeten helpen de kat te vinden. Mocht je de kat nog steeds niet kunnen vinden, geen probleem. Verderop in het artikel geven we de oplossing.

De oplossing

Kun je 'm niet vinden? Geen probleem wij geven je het antwoord. Je zult zien dat het eigenlijk heel makkelijk was om de kat te spotten.

Oplossing
En, was het het moeilijk?
Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen