Aanbieding

Ragdoll-kat alleen thuis: in geheim opgenomen video breekt het hart van de vrouw

Ragdoll met een riem in de mond cat-wow

De vrouw deelt de beelden nu via social media

© Reddit / r/aww

Als een verzorgster een video bekijkt van haar beveiligingscamera, breekt haar hart. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Hoewel veel honden en katten enthousiast zijn over het feit dat hun mama's en papa's tegenwoordig zoveel tijd thuis doorbrengen, bewijst deze video dat sommige dieren zelfs worstelen met de korte afwezigheid van hun verzorgster. Ida Myrin, de verzorgster van de kat legt uit:

"ik heb mijn kat 30 minuten alleen gelaten en gefilmd, nu kan ik nooit meer weg."

De 3-jarige Ragdoll Isola woont sinds 3 maanden bij Ida Myrin. Ze is erg speels en aanhankelijk, hoewel ze een beetje lui is, aldus de vrouw: "Ze is een beetje verwend en lui, maar niet minder lief. Ze vraagt voortdurend om onze aandacht."

Alles over het ras: de Ragdoll

Een hartverscheurende video

De video, opgenomen met een verborgen camera, toont de kat die minder dan een half uur alleen is in het appartement. En het is hartverscheurend wat je ziet op de video. Je ziet Isola uit de keuken komen met een kattenriem tussen haar tanden. 

Als de zoektocht naar haar verzorgster niet succesvol blijkt, begint ze heel verdrietig te miauwen. Dan laat ze plotseling de riem los en doorzoekt hopeloos het hele appartement. Ze is duidelijk op zoek naar de vrouw, maar zonder succes. Teleurgesteld grijpt ze de riem weer en wordt haar gemiauw nog dramatischer. Ida zegt:

"Ze is altijd erg aanhankelijk geweest, maar de laatste tijd is ze er aan gewend geraakt dat er altijd wel iemand thuis is."

Een afgekeurde blik

Als Ida de video bekijkt, lacht ze om de manier waarop haar kat rondloopt met de riem, maar uiteindelijk wordt ze er toch ook wat verdrietig van. Wat de kat betreft. Je zou denken dat deze weer door het dolle heen is zodra Ida terugkomt, maar integendeel. Ze negeert haar volledig. 

"Ze begroette me niet eens (zoals ze altijd doet) maar rende regelrecht naar de andere kat."

Niet meer alleen

Maar als Ida kort na de lockdown weer aan het werk gaat, is haar kat niet meer alleen. Want, zo legt Ida uit, ze was die dag met haar andere kat bij de dierenarts, en dus was de kat die dag eventjes helemaal alleen. 

Dat was, gelukkig voor de kat, een uitzondering. Inmiddels lopen beide katten weer lekker te ravotten door het appartement en genieten ze van de tijd samen. 

Bekijk hier de beelden:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen