Aanbieding

Boxer ontmoet meisje: het gesprek tussen beide neemt een verrassende wending (Video)

Meisje met Pitbull dog-happy

Een serieus gesprek tussen een meisje en haar hond

© Protect animal / Facebook

Als je een dosis tederheid nodig hebt, zal deze video je vandaag op weg helpen. 

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

De dagelijkse gesprekken tussen een verzorger en hond zijn meestal niet zo verrassend, maar de gesprekken die dit lieve meisje met haar hond heeft zijn uniek. 

Online wordt er met liefde gereageerd op de gesprekken die deze twee hebben. De twee spreken niet dezelfde taal, maar de liefde voor elkaar stelt ze in staat om met elkaar te communiceren. 

Kind en hond groeien samen op

Ondanks dat sommigen misschien denken dat het gevaarlijk is om een hond en een kind samen op te laten groeien is het geweldige levenservaring voor het kind. 

Een familiehond kan veel doen voor de kleintjes in de familie. Er is aangetoond dat kinderen die met dieren opgroeien over het algemeen socialer zijn tegenover zowel mensen als dieren. 

Bovendien zijn ze meestal communicatief vaardiger en ontwikkelen ze minder snel een allergie voor bijvoorbeeld dierenhaar. 

Alles over het ras: de Boxer

De video

De video in kwestie laat de innige band zien tussen een klein meisje en haar boxer hond. Het kleine meisje kan nog niet praten, maar het is duidelijk dat de twee communiceren via de taal der liefde. 

In de video lijkt de kleine een zeer serieuze toespraak te houden, terwijl de viervoeter haar aandachtig aankijkt en betoverd lijkt door haar bewegingen. Het lijkt alsof hij de kleine meid zelfs begrijpt. 

Het meest ontroerende moment van de video is wanneer de hond het kleine meisje nadert alsof hij haar wil kussen, waardoor de kleine direct opgewonden raakt.  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video hier: 

 

Guardate che amori che sono Non ho capito nulla della conversazione, ma so che il dialogo riguarda essenzialmente l'amore

Posted by Protect animal on Sunday, October 17, 2021
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen