Aanbieding

Pitbull huilt

Blue huilt

© The Dodo / Carson Shelter (Facebook)

Pitbull huilt als een gek en is wanhopig, maar is de redding nabij?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

De hond is wanhopig. Telkens wanneer hij huilt lopen de rillingen over je rug en beseft men dat er snel iets moet gebeuren. 

De hond loopt over van verdriet. Een zee van tranen loopt over het gezicht van de Pitbull, die niemand aankijkt. Hij is niet eens geïnteresseerd in lekkere hondensnoepjes. Als je naar de hond kijkt word je spontaan verdrietig. Helaas heeft Blue King weinig tijd meer. 

Het zijn tragische taferelen die zich afspelen bij de Carson Shelter in de Amerikaanse staat Californië. Volgens The Dodo is de ongelukkige Blue door zijn eigen familie achtergelaten in het asiel, omdat ze gaan verhuizen en de viervoeter niet willen meenemen naar hun nieuwe huis. Goed wetende dat de dood wacht op dieren die niet snel geadopteerd worden in dit asiel. 

Bittere tranen

De radeloze Blue is verdrietig, maar de tranen zijn mogelijk een allergische reactie op iets. Niemand is echter geïnteresseerd om Blue te adopteren dus lijkt euthanasie steeds waarschijnlijker te worden. Daarop besloten enkele vrijwilligers van de organisatie een video te uploaden van Blue, en met succes!

Jennifer McKay bezoekt Blue en schikt zich een ongeluk. "Hij heeft me niet eens opgemerkt. Alle andere honden keken naar me en kwispelden met hun staart, maar hij stond niet eens op om naar me te kijken." Ze besluit Blue te adopteren, en bij haar thuis gebeurt een klein wonder. De Pitbull is sindsdien veranderd en geniet van zijn nieuwe leven. 
 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen