Aanbieding

kat kijkt naar kerstboom

De witte kitten heeft zich op een onmogelijke plek verstopt

© Sarah Nelson-McGuinness / Facebook

Kat is onvindbaar in kerstboom: slechts 7% van de mensen vindt hem meteen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Zowel het kattenbroertje als de verzorgster hadden moeite de kat terug te vinden nadat de hij zich had verstopt in de kerstboom. 

Verzorger Sarah Nelson McGuiness uit Liverpool was verbaasd over de plotselinge verdwijning van haar witte kitten Moon. Uiteindelijk realiseerde de vrouw dat de kitten zich had verstopt in de kerstboom. McGuiness had de boom versierd en wit gespoten, maar hierdoor is haar witte kitten Moon niet meer terug te vinden! 

Zie jij waar het kleine katje verstop zit?

Favoriete plek

Moon is de laatste toevoeging aan het gezin en houdt van klimmen en slapen op de meest onhandige plekken. Ze lijkt te genieten van haar eerste kerst tussen de kerstballen en het klatergoud. 

Volgens McGuiness valt Moon wel vaker in slaap in de kerstboom. De kerstboom is voor haar de ideale plek om eens lekker een dutje te doen, weg van de drukte. 

Gedeeld voor de grap

McGuiness vond het zo grappig dat de kitten zich had verstopt dat ze foto's nam van haar kitten en op social media deelde en haar vrienden vroeg of ze de kat konden spotten.

Tegen Mail Online vertelt ze, “ik heb het online gedeeld om een beetje plezier te hebben met vrienden. Sommige vrienden hebben me gevraagd om ze alsjeblieft te vertellen waar de kitten zich had verstopt, omdat ze de kitten niet konden vinden. Sommigen hebben meer dan 10 minuten naar haar gezocht maar werden er gek van.”

De oplossing

Heb jij Moon al gevonden? Als je een hint nodig hebt, kijk dan naar het rendier dat je aan de rechterzijde van de kat vindt in de boom. Kijk dan net boven dat rendier in de boom. En voila, daar zit Moon, die je aankijkt! 

white cat hiding in white christmas tree

Dat is nog eens camouflage ©Sarah Nelson-McGuinness / Facebook
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen