Aanbieding

Belgische herder bij water

Politiehond snuffelt langs de rivier en maakt bijzondere nieuwe vrienden! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Sommige ontmoetingen met mens en dier zijn simpelweg magisch. Mako de politiehond had vorig jaar zo'n ervaring toen hij dienst had bij de Swan River in Australië. 

Soms heb je van die ontmoetingen die je voor altijd bij zullen blijven. Zo ook Mako, de Mechelse herder die voor de west-Australische politie werkt en zijn verzorger. 

Toen eenmaal zijn interesse was gewekt was er geen houden meer aan. 

Vreemd luchtje

Toen Mako vorig jaar aan het werk was rook hij een vreemd luchtje. Voor een paar minuten was dat alles waar hij aan kon denken en dus volgde hij de geur tot aan de Swan River en sleurde zijn verzorger mee. Eenmaal daar aangekomen kon zijn begeleider haar ogen niet geloven! 

Voor nog meer magische momenten: Man neemt hond mee paragliding

In het water waren een paar dolfijnen aan het spelen recht voor de neus van Mako. In de video zie je de prachtige ontmoeting tussen de dolfijnen en de Mechelse herder. Je ziet ze speels heen en weer zwemmen waarbij het lijkt alsof ze Mako uitnodigen mee te doen. Als hij de kans had gekregen was hij zo het water ingesprongen, maar zijn verzorgster houdt Mako strak aan de lijn. 

Ondanks het feit dat dolfijnen bekend staan als sociale dieren moet je altijd voorzichtig zijn. Mako en de dolfijnen hebben elkaar in ieder geval van dichtbij kunnen bekijken en een magisch moment ervaren!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen