Aanbieding

Vind de kat tussen de duiven: alleen mensen met een IQ hoger dan 120 vinden hem binnen 20 seconden

Plaatje met duiven
cat-happy

Waar is de kat?

© MundoConectado / Facebook

Van een hersenkraker is nog nooit iemand ziek geworden en zijn eigenlijk best leuk zijn zolang de uitdaging niet onmogelijk is om op te lossen. Durf je deze aan?

Door Nelleke Pieters

Online sinds

Natuurlijk moeten hersenkrakers niet te makkelijk zijn, anders wordt het saai, en ze mogen ook niet te moeilijk zijn, anders wordt het frustrerend. Maar wij geloven dat de volgende breinbreker die je gaat ontdekken niet te moeilijk en niet te makkelijk is. We hebben er vertrouwen in dat jij deze binnen 20 seconden kunt oplossen!

Waar is de kat?

In deze uitdaging zie je een tekening met een heleboel duiven, die er allemaal hetzelfde uitzien. Nou, in deze menigte duiven, verbergt zich een kleine katachtige. Is de kat van plan om alle duiven op te eten? Of wil de pluizenbol zich gewoon mengen in de menigte om nieuwe vrienden maken? Wij weten het niet, maar wat we wel weten is dat je maar 20 seconden hebt om het diertje te vinden.

Ben je er klaar voor? Let's go!

En? Gevonden?

Nee nog niet? Onder de video vind je het antwoord

 

 

Het antwoord

Hier is de kat! © MundoConectado - Facebook

Daar is de schattige kleine pluizenbol. Een kleine grijze kat. Met de zelfde kleuren als de duiven, was deze lastig te herkennen. Had jij de kat gevonden? 

Nog niet uitgepuzzeld? Zoek de kat in de keuken
Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen