Aanbieding

Kitten en egel

Kitten ontmoet egel: hun kennismaking doet miljoenen harten smelten! (video)

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Liefde op het eerste gezicht? Wanneer kitten Loki de kleine egel Harley ontdekt, is hij onmiddellijk gefascineerd door het stekelige dier. 

Wat is er mooier dan twee kleine diertjes die elkaar voor het eerst ontmoeten? Dit soort video’s toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Ook in deze video waar kitten Loki en egel Harley elkaar ontmoeten is het ‘feel-good-gevoel’ gegarandeerd! 

Een zoete maar stekelige ontmoeting

Pluizenbol Loki is pas enkele weken uit en moet alles nog ontdekken. Het is dan ook niet gek dat wanneer hij egel Harley tegen het lijf loopt hij heel voorzichtig te werk gaat. Eerst bekijkt Loki de egel goed vanaf een veilige afstand. Het stekelige beestje lijkt geen kwaad te doen, dus langzaam komt hij dichterbij. Dichter en dichterbij tot ze neus aan neus staan en trekt zich dan snel terug: “Het is toch wel een vreemd beestje”. 

Vriendjes voor het leven

Toch weerhoudt het eerste neus-aan-neus-momentje de kitten er niet van om opnieuw Harley te benaderen. Wie weet is dit wel het begin van een hele mooie vriendschap. 

Hoe dan ook, hebben het bijzondere stel veel bewonderaars. Op Youtube werd het filmpje van de ontmoeting meer dan 25 miljoen keer bekeken! 25 miljoen gesmolten harten. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen