Aanbieding

grijs met witte kat

Dit is Fluffy en hij is een echte held!

© Youtube FOX 17 WXMI

84-jarige man valt in badkamer: zijn geadopteerde kitten heeft op het nippertje zijn leven gered (video)

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Deze kat is een echte held! Hij heeft geen cape of superkrachten, maar wel een superintelligentie die hem in staat stelde een leven te redden!

Ron Williams is een 84-jarige gepensioneerde in Michigan, USA.

Tot voor kort woonde hij alleen, totdat hij een schattig katje adopteerde dat hij Fluffy noemde.

Liefde op het eerste gezicht

Toen Ron het katje voor het eerst ontmoette, was hij op slag verliefd. Sindsdien zijn Fluffy en hij onafscheidelijk. Het katje heeft veel vreugde en liefde in het leven van de senior gebracht. 

Net als veel honden- en kattenouders, praatte Ron graag tegen Fluffy. Wanneer iemand belde zei hij altijd: "Ring-a-ding Fluffy, Ring-a-ding". Een onschuldig zinnetje, wat later zijn leven bleek te redden.

Een vreselijke val

Op een ochtend gleed de 84-jarige uit in de badkamer. Hij kon niet meer opstaan en zijn draagbare alarmknop die hij normaalgesproken om zijn nek droeg, lag aan de oplader in de huiskamer. De uren streken voorbij. Hij lag maar liefst 16 uur in de badkamer voordat Fluffy zijn leven redde. 

Een opmerkelijke intelligentie

Ron was de wanhoop nabij toen hij een ingeving kreeg. Hij richtte zich tot zijn kat en zei: “Ring-a-ding Fluffy, Ring-a-ding, je bent mijn enige hoop!”, in de hoop dat de kitten zou beseffen dat hij de telefoon nodig had.

De heer Williams geloofde zijn ogen niet toen Fluffy daadwerkelijk naar de telefoon liep en deze naar hem toe bracht. "Ik beleef het een miljoen keer opnieuw. Als zij daar niet bij me was geweest? Dan zou ik vandaag dood zijn”, vertelt Ron geëmotioneerd aan Fox 17 West Michigan. 

Tot de dood ons scheidt

Ron maakte het er goed vanaf. Slechts wat blauwe plekken en spierpijn hield hij aan de val over. Als Fluffy er niet was geweest was het waarschijnlijk heel anders afgelopen. "Hij is mijn held, en dat zal hij altijd blijven”, aldus de 84-jarige. "Hij blijft bij me tot de dag dat ik sterf."
 

Ander nieuws: Automobilist wil een eenzame kitten redden, maar dan komt er een enorme 'verrassing' uit het gras (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen

reactie

Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

1 reactie op 1